Inspirációk és ötletek modern fehér nappalihoz

inspiraciok feher nappalihoz

A fehér egy olyan beltéri szín, ami sose megy ki a divatból, ezért ha ezt választja biztos lehet benne, hogy nem nyúl mellé. Sőt, a fehér nappalit is úgy igazíthatja saját igényeihez, hogy azt további egy vagy két színnel is kiegészíti. Végülis a fehérhez bármi illik, ezért a döntés csak önön múlik.

Néha a fehér színt lágy krémszínnel kombinálják, ezért ügyeljen rá, hogy végül milyen árnyalat mellett dönt és ehhez válassza ki a berendezés többi részét.

Lehet, hogy tetszeni fog katalógusunkban

Inspirációkat hoztunk Önnek, hogyan is kellene kinéznie egy modern fehér nappalinak

Ma több modern kivitel is divatosnak számít, úgyhogy van miből választani. Itt is van pár inspiráció:

Indusztriális stílus

Ez a stílus egyre népszerűbb. Ha fehér modern nappali mellett dönt, a rideg, de érdekes indusztriális stílus éppen az, ami ezt különlegessé teheti. Ez a stílus alapvetően eltér a modern nappali elképzeléstől, de lehet éppen ez az, ami tetszeni fog Önnek. A városi nagy terekkel rendelkező csarnokokban jött létre és éppen az ilyen elemek is jellemzik. Ha ezeket a részleteket kombináljuk a fehér színnel, nagyszerű eredményt fogunk kapni.

Skandináv stílus

Az a stílus az egyszerűségen és a természetes színek közötti harmónián alapul. Nagyon gyakran használja a fehéret és a fát, ami könnyed és időtálló hangulatot kölcsönöz a nappalinak. Éppen a levegősség a tipikus az északi országok stílusára.

Egy modern nappali stílusára jellemzők az éppen aktuális divat adta inspirációk is. Jó, ha az ilyen elemekhez valami időtállót is választ, hogy a belső tér mindig követhesse az idő múlását. Jellemző típus még a minimalista stílus, amiben kevés a bútor és a kiegészítő és az egszerűségen, klasszikus stíluson van a hangsúly.

Nem utolsó sorban figyelmébe ajánljuk azonban a vintage vagy retro stílust is. Ez a stílus manapság nagyon modernek számít és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A vintage azt jelenti, hogy a modern nappaliba belecsempészünk egy kicsit a múlt időkből, míg a retró stílus inkább igyekszik lemásolni a múlt idők stílusát.

Nos – már eldöntötte hogyan is fog kinézni nappalija? Fehér nappali inspirációk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük