Hogyan válasszunk kerti rattan bútort – a legjobb rattanból készült bútorok

hogyan valasszunk kerti rattan butort

Mindenki, akinek erre lehetősége van, szívesen tölti az időt a kertben. Viszont ebben az esetben érdemes átgondolni milyen típusú kerti bútort válasszunk az udvarra. Manapság divatosak a raklap bútorok, de ezek élettartama sajnos rövid, mivel nem elég ellenállóak. Épp e miatt a szempont miatt ajánljuk rattanból készült kerti bútort választani.

Divatos rattan bútor

A rattanból készült bútor manapság nagyon divatos, az igazat megvallva egy időtlen kerti bútorról beszélünk, ami pár év múlva is stílusos lesz. Az ilyen típusú bútor nem csak a kertbe, hanem beltérbe is ideális. Erős, könnyű alumínium vázzal rendelkezik. A bútor súlya nagyon alacsony. A döntésnél nagyon fontos figyelembe venni, hogy kerti bútor vásárlásnál nem egy vagy két szezonra választunk. Egy rattan kerti bútor garanciája 5 év körül kell mozogjon. A bútor kiválasztásánál fontos tájékozódni és mindent megkérdezni, ami érdekli. Éppen ezek alapján érdemes inkább olyan drágább bútort venni, ami tovább kitart és az arról való gondoskodás egyszerűbb, mintha egy alacsony áron elérhető kerti bútort vásárol, ami élettartama 2 év, illetve 2 szezon.

Minőségi kerti rattan bútor katalógusunkban

Kerti szettek

Fontos, hogy az ön által választott műrattanból készült bútort ne hagyja kint télre, hanem tegye el egy olyan helyre, ahol nem lesz kitéve a fagy és víz hatásának. Fontos róla alaposan gondoskodni, mivel csak, ha megfelelően karban tartjuk, akkor lehet hosszú az élettartama.

Lehet, hogy tetszeni fog katalógusunkban

Ne feledkezzen meg róla, hogy a legkedvezőbb választás egy műrattanból készült kerti bútor, ami könnyen tisztán tartható és ellenáll a víznek és az UV sugárzásnak.

Mire érdemes odafigyelni rattan bútor vásárlásnál?

Szövés

Bútor vásárlásnál minőségi garanciával rendelkezőt válasszon, ami nem csak 1-2 évet bír ki, hanem legalább 5-öt. Ha az eladó nem tud önnek garanciát vállalni a minőségre, menjen inkább máshova, másik eladóhoz, aki elegendő információval rendelkezik arról az áruról, amit kínál.

Alumínium szerkezet

A legjobb minőségű szerkezet az alumínium. Ellenáll a korróziónak és emellett könnyű is.

rattan szet

Vas szerkezet

Manapság már vas konstrukcióval is lehet kapni rattan bútort. Ebben az esetben azonban előnyösebb a színes vasból készült szerkezet mellett dönteni.

Fa szerkezet

A legolcsóbb típusú rattan bútorról beszélhetünk, ugyanis a fa legkevésbé áll ellent az időjárás viszontagságainak. Az ilyen bútor élettartama nagyon rövid lehet, kb. 1 szezon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük