Hogyan válasszunk megfelelő komódot?

komód egy olyan univerzális bútordarab, amelyet bárhova elhelyezhetnek a lakásban. Ténylegesen praktikus, hiszen a rakodótereket akár gyerekszobában, ebédlőben, akár a hálószobában, de még a folyosón is ki tud tölteni. Válogathat fiókos és kombinált komódot között.
Vásárlás során fontos kritérium a magasság, mélység és a komód anyaga, amiből készült.

Lehet, hogy tetszeni fog katalógusunkban

Milyen típusú komód a legmegfelelőbb az Ön hálószobájába?

Amennyiben hiányzik meg rakodótér a hálószobájában, és feldobná valamivel a helységet, a komód egy tökéletes választás. Általában fehérneműk, zoknik, apróságok elhelyezésére szolgál, amelyek már nem kaptak helyet a szekrényben. Egyértelműen a fiókos komódot ajánljuk. Ezek praktikusak és stílusosak. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy van e elég hely a fiók kihúzására a szobában. Figyelje tehát a fiók mélységét is.

Az anyag a következő feltétel a választásnál. Választhat a többi bútorral megfelelő anyagú komódot, vagy épp teljesen egyebet. Az utóbbi esetben a komód különálló egység lesz a helységben.

A komód teteje szintén egy tároló felületté válik. Elhelyezhetnek rajta bármit, amit nem szeretnének eltenni szem elől. Hölgyek általában tükröt, különféle kiegészítőket, ozmetikai kellékeket helyeznek el rajta.

Komód vagy fehérneműtároló?

A komód fehérneműtárolóként is szolgálhat. Amennyiben ágyhuzatokat is a komódban szeretne tárolni, a kombinált komodót javasoljuk, mélyebb fiókokkal.

Milyen típusú komód a legmegfelelőbb gyerekszobába?

A komódnak, mint ahogyan más bútordarabnak is, tetszenie kell a gyermekeknek, de más fontos kritérimot is szem előtt kell tartani. Gyerekszobába legfőbbkét biztonságos komódot keressen. Gyerekszoba komódnak főleg biztonságosnak és könnyen működőnek kellene lennie.

Figyelmébe ajánljuk a Hogyan válasszunk gyerekszoba komódot című cikkünket.

Az iylen bútor tömörfából készül. Mindneképpen tömörfából készült komódot javaslunk,a mely magasfényű lakkal van lekenve. Ez óv a mechanikus sérülésektől.

Lehet, hogy tetszeni fog katalógusunkban

Mi a különbség a fiókos és a kombinált komód között?

Komódot hely és felhasználási igények alapján kell választani. A fiókos komódok főleg hálószobába, előszobába, folyósora javasoltak. Kombinált komódot válasszon gyerekszobába, ebédlőbe. 
• fiókos komódok a hálószobában pédául fehérneműk elhelyezésére szolgálnak. Előszobában különféle tárgyakat is elhelyezhet benne.  
• kombinált komódok  a fiókokon kívül szekrényeket is tartalmaznak. Az ilyen komódok előnye a különböző belső elrendezés. Ebédelőben az ilyen komódot akár bárpultként is használhat. A szekrényes részbe mehetnek az üvegek, italok, a fiókokba például szalvéte, alátétel, stb…

Nálunk minőségi komódokat talál különféle méretekben és anyagokból konkures árak nélkül
Akciós komódok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük