Hogyan válasszunk nappali szekrénysort?

Fontos kritériumok az Ön választása során: magasság, szélesség, hosszúság, anyag és ár.

Lehet, hogy tetszeni fog katalógusunkban

Milyen típusú nappali szekrénysort válasszunk?

Első sorban át kell gondolnia, hogy milyen típusú bútor tetszik Önnek. Rusztikus, modern, vagy teljesen más stílusú, ez mind csak Önön múlik. Az ebédlőbútornak illeni kellene a talajjal, falfestéssel, kiegészítőkkel.

  • rusztikus nappali szekrénysor tömörfából készítik. Klasszikus díszítői stílus jellemzi ezektet, ahol nagyon nagy hangsúly van az apróságokon is. Díszített fém kiegészítők, kovácsolt foganytúk. Inkább nagyobb helységekbe ajánljuk, ahol kit tud tűnni. Az igényes gyártásra való tekintettel ezek a legmagasabb árkategóriájú bútorok.
  • modern nappali szekrénysor egypár polcból, TV asztalból, esetlegesen kisebb szekrényekből vagy alacsonyabb komódból tevődnek össze. Panel lakásokba is telejsen megfelelő, ahol általában helyszűke a jellemző. A falra kis szekrények, polcok vannak rögzítve…A talajra helyezi a TV asztalt, az alacsony komódot és az ebédlő már el is készült. Az ilyen típusú nappali szekrénysorok mindenféle színfelhozatalban elérhetőek. Például fehér, zöld, fekete vagy piros  színekben. Az anyag kombinált általában, műanyag, fém, fa és laminált váltakoznak.

Nappali szekrénysor színe

A nappali szekrénysor színének kiválasztásában néhány faktort szem előtt kellene tartania:

1) Milyen a talaj?

Amennyiben sötétebb, akkor világosabb bútor választása a javasolt. Ellentétes esetben viszont fordítva. Így a bútor szépen ki tud tűnni.

2) Milyen színű a fal?

A talajjal a falfesték színe is összefügg. Figyelembe kell venni a színeket, hiszen segítik, hogy a bútor szépen kitűnjön, így a lakása eredetivé válik.

Mekkora területre szeretné az ebédlőfalat?

Kis helységbe nem illik a túl nagy bútor. Kisebb helységről beszélve érdemes kisebb bútort választani.

A nagy bútor tökéletes választás és szépen fog mutatni nagy helységben.

Miért választjunk szektoros bútort az ebédlőbe?

A szektoros ebédlőfal különféle méretű szekrényekből, komódból, polcokból, polcocskákból vagy TV állvanyokból tevődik össze. Az egyes darabok egymásra kötődnek. Otthon könnyen ki tudja alakítani magának az Ön elképzelése alapján az egész ebédlő bútorját, mindenféle szabálytervet betartva. Az egyes darabok olykor egészben kerülnek átadásra, így nem kell sokáig kínlódni az összeszereléssel. A szektoros ebédlőfalak szellőzőek,modernek, és szín kombinálhatóak.

A szektoros bútor variáns, funkciós és olcsó. A szektoros ebédlőfal előnye, hogy bármikor további szektor hozzáadásával nagyobbá teheti a bútort. A bútorok egymáshoz színben és típusban is illenek. És amennyiben nem szeretne egész készen árult szektoros ebédlőfalat, darabonként is megvásárolhatja azt , így az Ön ízlésének megfelelően rendezheti be az otthonát.

Nappali szekrénysorok és bútorok széles kínálatával várjuk Önt a weboldalunkon kokurencia mentes árakért.
Akciós nappali szekrénysorok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük